Om XFIT

Vårt mål er at du skal føle deg hjemme hos oss.

Om oss
Det beste av funksjonell trening

På XFIT tilbyr vi det beste av funksjonell trening, styrketrening, crosstraining, personlig trening, Thaiboxing, selvforsvarskurs, Brazilian jiu jitsu, gruppetimer og personlig oppfølging. Vi holder til i splitter nye lokaler midt i Stavanger sentrum. Her skal vi sammen skape et trivelig miljø - fyllt med energi! 

 • 1
  Helsestudioet er nå åpent som vanlig, men med 1 meter avstand regel og god håndhygiene.

  Vi ber medlemmer som har forkjølelsesymptomer om å holder seg hjemme til disse er helt borte.

  kampsport-timer vil ikke starte enda, men vil gå som normalt straks det er tillatt.

 • 2
  Prøv en time

  Få testet ut om denne formen for trening passer for deg.

 • 3
  Kom i bedre form

  Vi tilbyr opplæring og gruppetimer innen kampsport, thai-boksing, cross training, sirkeltrening, slyngetrening, selvforsvar og flere gruppetimer.

Velkommen til XFIT

Vi på Xfit er opptatt av at du får det beste innen trening og trivsel, at du føler deg velkommen og hjemme hos oss. Vi har dyktige trenere som lever for det vi driver med, enten det er styrketrening, cross training eller kampsport. Vi gir deg det beste innen det du ønsker. Personlig oppfølging er en selvfølge hos oss. Kom innom for en prat eller få en gratis prøvetime.

- Hans Petter er daglig leder på Xfit. Etter mange år som utøver og trener i mange ulike kampsportarter vokste det frem et ønske om å nå ut til enda flere med nye og unike treningsmetoder. Hans Petter startet Xfit for å hjelpe flere til å trene mer effektivt, lære seg gode selvforsvarsmetoder eller la utøvere bli så gode som mulig. Sammen med teamet på Xfit er Hans Petter klar til å gi deg den ultimate treningsopplevelsen.

Vår trening:

Muay-Thai: Muay-Thai er Thailands nasjonalsport. Hos Xfit får du gleden av å trene med trenere som hevder seg i toppen i denne sporten. I Muay-Thai bruker en slag, albuer, knær og spark, med andre ord en perfekt trening der du får brukt hele kroppen. Våre timer passer til alle. Vår klubb er Stavanger Muay Thai klubb.

Brazilian jiu jitsu : Vi tilbyr brazilian jiu jitsu med trenere i verdens toppen hver dag, kom innom å prøv en gratis prøve time. Bjj er en kampsport som alle kan starte med, utrolig gøy og er den mest effektive kampsporten.

Personlig Trening: Vi tilbyr personlig trening i styrketrening, kosthold, Brazilian Jiu jitsu, MMA, grappling, boksing og Muay-thai. Ta kontakt med oss post@xfit-stavanger.no eller på tlf 91593372.

Eget nøkkelkort:

Vi gir deg nøkkelkort og friheten til å trene fra kl. 05.00 - 24.00 hver dag 

Utdrikkningslag og team-building: Vi kan skreddersy forskjellige events basert på deres ønsker, for eksempel selvforsvarskurs, eller hva med å gå noen runder med en Europamester i kampsport? 

Senior:

Vi tilbyr trening til 199,- måneden for de som er over 6

r

 

Firmaavtale: Vi tilbyr firmaavtale. Ta kontakt for mer info og tilbud.

Møt våre trenere
Kristine Haugan
Personlig trener

Kristine hjelper deg med diet plan, funksjonell trening, idretts skader, rehabilitering og alternative trenings metoder. Lett basic Yoga for stive muskler. Ta kontakt post@xfit-stavanger.no

HANS-PETTER PETTERSEN
Daglig leder

3 ganger Europamester i Brazilian jiu jitsu, Sølv i VM 2015 Abu dhabi pro master. Og eier av Xfit. Ta kontakt på hansi@xfit-stavanger.no

Erik Hansen
Fitness ekspert og personlig trener

Erik har jobbet med store internasjonale bedrifter og kjendiser som Bruce Willis, Eva Mendes, Jeremy Pivin og Russell Brand, han har pt serfikat fra NASM og søker nå nye utfordringer på Xfit Stavanger.

Anders Graff Larsen
Personlig trener

Anders har tatt ettårig PT- utdannelse ved høyskolen Kristiania, og har over 6 års erfaring innen trening og kosthold. Med utgangspunkt i dine mål og ønsker, kan jeg bidra med å planlegge, veilede og motivere deg for å nå disse. Jeg har troen på kvalitet fremfor kvantitet, og vil hjelpe deg i en travel hverdag med og få best mulig resultater. Sammen skal vi skal ha det gøy og kjenne på mestringsfølelse! Kontakt: 478 46 621 / anderslarsenpt@hotmail.com

Marius Serigstad
Personlig trener

Vil du komme i gang?
tren fra 299,-  uten binding

Vi tar coronaviruset på alvor, og holder dermed senteret stengt med umiddelbar virkning, frem til 26.03. Vi beklager ulempene dette måtte medfølge. Følg oss på sosiale medier for mer info.