Om XFIT

Vårt mål er at du skal føle deg hjemme hos oss.

Friheten til å trene

365 dager i året.

Last ned appen «Min trening»

Velkommen til

Xfit Stavanger AS

Vi på Xfit er opptatt av at du får det beste innen trening og trivsel, at du føler deg velkommen og hjemme hos oss. Vi har dyktige trenere som lever for det vi driver med, enten det er styrketrening, cross training eller kampsport. Vi gir deg det beste innen det du ønsker. Personlig oppfølging er en selvfølge hos oss.

Hans Petter er daglig leder på Xfit. Etter mange år som utøver og trener i mange ulike kampsportarter vokste det frem et ønske om å nå ut til enda flere med nye og unike treningsmetoder. Hans Petter startet Xfit for å hjelpe flere til å trene mer effektivt, lære seg gode selvforsvarsmetoder eller la utøvere bli så gode som mulig.

Her skal vi sammen skape et trivelig miljø – fylt med energi!

Vi står klare for å gi deg den ultimate treningsopplevelsen.

Møt våre trenere

Vi har dyktige trenere som lever for det vi driver med, enten det er styrketrening, cross training eller kampsport. Vi gir deg det beste innen det du ønsker. Personlig oppfølging er en selvfølge hos oss.

Hans-Petter Pettersen

EIER / DAGLIG LEDER

Hans-Petter er eier og daglig leder av Xfit og 3 ganger Europamester i Brazilian Jiu Jitsu, Sølv i VM 2015 Abu dhabi Pro Master.

Erik Hansen

FITNESSEKSPERT / PERSONLIG TRENER

Han har jobbet med internasjonale bedrifter og kjendiser som Bruce Willis, Eva Mendes, Jeremy Pivin og Russell Brand.

Jarne Megan Gilje

Jarne Megan Gilje

PERSONLIG TRENER

Jarne jobber som personlig trener hos oss, og brenner for å få sine kunder til å nå sine små og store mål. Ta kontakt for en hyggelig prat!

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.